Lisävarusteet ja moottorit

Lisävarusteet ja moottorit

Paneeleihin on myös mahdollista valita ikkunoita, koristeita tai kahvoja oman valinnan mukaan.

LOISTO nosto-ovet on myös mahdollista varustaa moottorikäytöllä. Moottoreihin saat aina mukaan kauko-ohjaimen ja lisävarusteena langattoman sisäseinäkytkimen, ulkopuolelle numerokoodilukon tai vaikka sormenjälkitunnistimen. Moottoreissa on aina murtosuojatoiminto ja turvatoiminto, jos oven välissä on jotain esteitä. Kysy myyjiltämme mikä moottori valikoimastamme sopii sinun oveesi. Moottorikäytöllä tuot arkeesi pientä arjen luxusta!

Valikoimistamme löytyy moottoriratkaisut myös taloyhtiöille tai julkisiin tiloihin joissa moottorin pitää kestää suurempia käyttömääriä.

Somfy Optimo 800

Somfy Optimo 800 on mallistomme pienin moottori vaihtoehto, joka on silti aikamoinen voimapesä 800nm väännöllään. Tämä kone soveltuu käytettäväksi ovissa jotka ovat kooltaan noin alle m². Moottorilla on 2 vuoden takuu.

Somfy Optimo PRO 1000

Somfy Optimo PRO 1000 on mallistomme vahvempi moottori vaihtoehto, joka soveltuu isoimpienkin autotallinovien avaajaksi. Moottorilla on 2 vuoden takuu.

Berner Torantriebe – Vahva saksalainen ovikoneisto

Ovikoot aina 15m² asti. Voidaan käyttää myös jopa 4 metrin korkuisissa nosto-ovissa. Varustettavissa monipuolisella kauko-ohjain varusteilla mm. kaksisuuntainen kaukosäädin, joka ilmaisee oven auki/kiinni asennon, älykännykkä/tabletti ohjaus, turvalaitteena valosilmät estävät vauriot oven sulkeutuessa.