Biolan ekomestari

Biolan Ekomestarin tehtävät:

Biojätteen kierrätyksessä

Kompostointi on ekologinen tapa kierrättää ravinteet niiden syntypaikalla. Kompostoimalla säästät myös selvää rahaa.

Jätevesi- ratkaisuissa

Haja-asutusalueella kiinteistön jätevesijärjestelmä on saatettava asetuksen mukaiseksi 15.3.2016 mennessä. Meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin kohteisiin.

Uusiutuvan energian ratkaisuissa

Auringon säteilyn synnyttämä energia on jatkuvasti uusiutuva luonnonvara, joka on puhdasta, turvallista ja ilmaista. Etelä-Suomessa auringon vuosittaiset säteilymäärät ovat yhtä suuret kuin Keski-Euroopassa.

AquaThor

Puhtaan veden lähde

Suunnittelussa

Meiltä veloitukseton kartoituskäynti ja optimaalisen järjestelmän suunnittelu kuhunkin kohteeseen asiakkaan toiveet huomioiden.

Toteutuksessa

Biolan Ekomestari toimii avaimet käteen -periaatteella ja opastaa henkilökohtaisesti käyttöönotossa. Helppoa ja huoletonta!

Ylläpidossa

Biolan Ekomestari tuntee myymänsä tuotteet ja hallitsee asentamansa järjestelmät. Kysy myös vaivattomasta huolenpito-sopimuksesta.

Lisäksi saat kauttamme myös Solarvent aurinkoilmakuivaimet Mukavuutta, lämpöä ja kuivaa ilmaa mökille, autotalliin tai varastoon ilmaisella aurinkoenergialla

Solarvent

  • Tuottaa aurinkoenergialla kuivaa ilmaa rakennukseen sisälle
  • Ei tarvitse verkkovirtaa
  • Helppo ja nopea asennus
  • Aurinkopaneelit

Toiminta-alue sekä kalusto

Toiminta-alueemme on rannikkoseutu ja olemme erikoistuneet saarikohteiden suunnitteluun ja asennustöihin. Tukikohtamme on Iniössä. Suoritamme asennukset saarissa omalla lautta- ja konekalustollamme.