Autotalliovimyynti - Loisto nosto-ovet

Loisto nosto-ovet

Olemme yli 15 vuoden aikana toteuttaneet jo tuhansia oviremontteja, joten erikoisemmatkaan kysymykset eivät meitä hetkauta. Loisto autotalliovien laajasta ovimallistostamme löydät aina sopivan ratkaisun juuri sinun talliisi, oli tarpeesi moderni pelkistetty ovi tai perinteisempi ratkaisu.

Teemme kaiken alkaen mittakäynnistä, asennukseen, pielien viimeistelyyn, roskien kierrätykseen, huoltoihin ja viiden vuoden takuulla!

Mallisto

Vaaka

Vaaka on perinteinen vaakauritettu paneeli, joka on vakiinnuttanut paikkansa ihmisten mielessä periteisenä suosikki mallina.

Paneelin pinta on vakiona, puusyykuvioinen, mutta siitä on olemassa myös stucco sekä sileä vaihtoehto.

Autotalliovimyynti - Loisto Nosto-ovi Vaaka
Autotalliovimyynti - Loisto Nosto-ovi - Viiva

Viiva

Viiva paneelissa on keskellä paneelia yksi viiva, joka antaa paneelille todella linjakkaan ulkonäön.

Silo

Silo paneeli on tyylitietoisten valinta ja siksi se päätyykin monesti modernien talojen julkisivuja kaunistamaan. Paneelissa ei ole mitään viivoja tai kuvioita, joten ovesta tulee todella linjakkaan näköinen. Paneelin pinta on sileä. Värivaihtoehtoina on koko laaja RAL -värikartasto ja puusyykuvoinnit.

 

Autotalliovimyynti - Loisto Nosto-ovi Silo
Autotalliovimyynti - Loisto Nosto-ovi Klassik

Klassik

Klassik paneelin moni tuntee myös peilipaneelina. Klassik paneelissa on ruutukuvoita rinnakkain koko paneelin leveydeltä. Paneelin pinnassa on siisti puusyykuvio.

Raita

Raita paneelin pintaa koristaa tiheä raita kuvio. Kuvio ei edes kauempaa katsottaessa välttämättä erotu kunnolla, mutta lähempää katsottaessa kuvio erottuu selkeästi. Tämä uutuus paneeli on massasta erottuvaa ovea haluavan ehdoton valinta.

Autotalliovimyynti - Loisto Nosto-ovi Raita

5 vuoden takuu

koskee myös asennustyötä!

Referenssejä