Teollisuusovet

Teollisuusovet

Teollisuus nosto-ovipaneelit ovat vahvaa ja jäykkää galvanoitua teräspeltiä, eristeenä CFC vapaa polyuretaani 40 mm. Teollisuusovet voidaan toimittaa käsikäyttöisenä, läpilukituksella tai koneikkoautomatiikalla.

Teollisuusovien käyttökohteita ovat mm. konehallit, varastotilat, korjaamotilat, harrastetilat joissa vaaditaan oven rakenteelta suurta kokoa, kestävyyttä ja pitkää käyttöikää. Teollisuusoville myönnämme 2 vuoden takuun. Oven paino on n. 13kg/m².

Pintakuvointina voidaan käyttää stucco-pintaa(“rappauspinta”), puusyykuvioitua pintaa, sileää pintaa tai V-profiilipintaa. Pintaväri voidaan valita sadoista eri RAL -värikartan sävyistä.

Leveimmät ovikoot varustetaan oven sisäpinnan lisäjäykisteillä. Saranat ovat laadukkaita säätösaranoita.

Teollisuusovien leveys on max 8,0 m ja korkeus max 6,0 m. Ovikiskot ovat myös kuumagalvanoituja teräskiskoja. Normaalin kiskotyypin ns. ylätilan korkeustarve on 450 mm, mutta myös muita matalampia ja suoranostokiskotyyppejä on saatavilla.

Teollisuusovien nostokoneikkoja voidaan ohjata ns. “dead-man” -kytkimellä, kaukosäätöisenä, avainlukolla tai “korjaamo” -vetonarulla oven ulkopuolella. Teollisuusovi on myös mahdollista varustaa käyntiovella jalankulkuliikenteen helpottamiseksi. Käyntioviin saa erikorkuisia kynnyksiä käyttötarpeesta riippuen. Ikkunoiksi voi valita useita eri ikkunatyyppejä sekä alumiinikehys ikkunan.

Suoritamme myös ovien huollot asiantuntemuksella määrävälein huoltosopimuksen mukaan.

Teollisuusovet